STN EN 14224: 2010 (72 7671), Hydroizolačné pásy a fólie. Hydroizolácie betónových mostoviek a iných betónových povrchov vystavených pôsobeniu cestných vozidiel. Stanovenie schopnosti premostenia trhlín. - Gillinger, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14224: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 14224 z mája 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy