STN EN 14351-1 + A1: 2010 (74 6180), Okná a dvere. Norma na výrobky, funkčné charakteristiky Časť 1 Okná a vonkajšie dvere bez požiarnej odolnosti a/alebo tesnosti proti prieniku dymu (Konsolidovaný text) - Panáček, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14351-1: 2006 + A: 2010