STN EN 14351-1 + A1: 2010 (74 6180), Okná a dvere. Norma na výrobky, funkčné charakteristiky Časť 1 Okná a vonkajšie dvere bez požiarnej odolnosti a/alebo tesnosti proti prieniku dymu (Konsolidovaný text) - Panáček, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14351-1: 2006 + A: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14351-1 zo septembra 2010, ktorá od 1.9.2010 nahradila STN EN 14351-1 z decembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Panáček. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Norma je nahradená normou STN EN 14351-1 + A2 z apríla 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy