STN EN 12581 + A1: 2010 (82 4009), Lakovne. Zariadenia na nanášanie a elektrolytické vylučovanie organických kvapalných náterových látok. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Filippi, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12581: 2005 + A1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 12581 z júla 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Filippi. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy