STN EN 15859: 2010 (83 4629), Ochrana ovzdušia. Certifikácia automatizovaných prístrojov na monitorovanie činnosti pracových odlučovačov na stacionárnych zdrojoch emisií. Požiadavky na pracovné charakteristiky a skúšobné postupy. - Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15859: 2010