STN EN ISO 1716: 2010 (92 0832), Skúšky reakcie výrobkov na oheň. Stanovenie celkového spalného tepla (ISO 1716: 2010). - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1716: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 1716 z júna 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Norma je nahradená normou STN EN ISO 1716 z októbra 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy