STN EN 300 748 V1.1.2: 2010 (87 0748), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Viacbodové televízne distribučné systémy (MVDS) v pásme 10 GHz a vyššie - Oravec, Juraj; Meniar, Juraj; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 300 748: 1997 V1.1.2