STN EN 300 748 V1.1.2: 2010 (87 0748), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Viacbodové televízne distribučné systémy (MVDS) v pásme 10 GHz a vyššie - Oravec, Juraj; Meniar, Juraj; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 80 Rádiokomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 300 748: 1997 V1.1.2
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 300 748 V1.1.2 z augusta 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Oravec, Juraj Meniar, Milan Legíň. Technická komisia: TK 80 Rádiokomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty