STN TS 102 006 V1.3.2: 2010 (87 2006), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Špecifikácia aktualizácie softvéru v systémoch DVB - Oravec, Juraj; Meniar, Juraj; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu TS 102 006: 2008 V1.3.2