STN TS 102 006 V1.3.2: 2010 (87 2006), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Špecifikácia aktualizácie softvéru v systémoch DVB - Oravec, Juraj; Meniar, Juraj; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 80 Rádiokomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu TS 102 006: 2008 V1.3.2
Názov z disku
Spracovateľ: Juraj Oravec, Juraj Meniar, Milan Legíň. Technická komisia: TK 80 Rádiokomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty