STN EN 60745-2-15/A1: 2010 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-15 Osobitné požiadavky na nožnice na živý plot. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN 60745-2-15: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-15: 2009/A1: 2010
Spracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy