Kosti: Z hĺbky zeme - Collins, Max Allan; Buzgovičová, Lucia ([Bratislava] : Remedium, 2009)
Detektívny román podľa televízneho seriálu Kosti a charakterov vytvorených Kathy Reichs
Preklad z angl. orig.
Údaj o prekl. prevzatý z rubu titul. strany
Keywords: americké romány; detektívne romány