STN EN 1662: 2001 (02 1107), Skrutky so šesťhrannou hlavou a prírubou. Malý rad. - Veselovský, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1662: 1997
Spracovateľ: Ján Veselovský. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Dátum účinnosti opravy normy: december 2010
Keywords: normy