STN EN 14219: 2003 (02 1108), Skrutky so šesťhrannou hlavou a prírubou. Závit s jemným stúpaním. Malý rad. - Veselovský, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14219: 2002