STN EN 14219: 2003 (02 1108), Skrutky so šesťhrannou hlavou a prírubou. Závit s jemným stúpaním. Malý rad. - Veselovský, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14219: 2002
Spracovateľ: Ján Veselovský. Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Dátum účinnosti opravy normy: december 2010
Keywords: normy