STN EN ISO 10360-6: 2003 (25 2011), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Akceptačné a verifikačné skúšky súradnicových meracích strojov (CMM) Časť 6 Odhad chýb vo výpočte Gaussových pridružených prvkov (ISO 10360-6: 2011) - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 10360-6: 2001