STN ISO 2788: 2011 (01 0193), Dokumentácia. Pokyny na tvorbu a vývoj jednojazyčného tezauru. - Majerová, Jarmila, 1959- (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2788: 1986