STN ISO 2788: 2011 (01 0193), Dokumentácia. Pokyny na tvorbu a vývoj jednojazyčného tezauru. - Majerová, Jarmila, 1959-; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 69 Terminológia. Dokumentácia a informácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2788: 1986
Táto norma nahrádza STN 01 0193 z 27. 3. 1987 v celom rozsahu. Táto norma spolu s STN ISO 5963 z novembra 1997 a STN 01 0172 - ISO 5964 3. 5. 1991 nahrádza STN 01 0188 z 20. 5. 1982 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jarmila Majerová. Technická komisia: TK 69 Terminológia. Dokumentácia a informácie
Norma je zrušená od 1. 5. 2022
Keywords: normy