STN EN ISO 11130: 2011 (03 8129), Korózia kovov a zliatin. Skúška periodickým ponorom do soľného roztoku (ISO 11130: 2010). - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11130: 2010