STN EN ISO 11130: 2011 (03 8129), Korózia kovov a zliatin. Skúška periodickým ponorom do soľného roztoku (ISO 11130: 2010). - Chovancová, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11130: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11130 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marta Chovancová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy