STN EN 15878: 2011 (26 9504), Statiické oceľové skladovacie systémy. Termíny a definície. - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15878: 2010