STN EN 12158-2 + A1: 2011 (27 4404), Nákladné stavebné výťahy Časť 2 Šikmé výťahy s neprístupnými nosnými zariadeniami (Konsolidovaný text) - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12158-2: 2000 + A1: 2010