STN EN 12158-2 + A1: 2011 (27 4404), Nákladné stavebné výťahy Časť 2 Šikmé výťahy s neprístupnými nosnými zariadeniami (Konsolidovaný text) - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12158-2: 2000 + A1: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12158-2 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky
Keywords: normy