STN EN 115-2: 2011 (27 4802), Bezpečnosť pohyblivých schodov a pohyblivých chodníkov Časť 2 Pravidlá na zlepšenie bezpečnosti existujúcich pohyblivých schodov a pohyblivých chodníkov - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 115-2: 2010