STN EN 115-2: 2011 (27 4802), Bezpečnosť pohyblivých schodov a pohyblivých chodníkov Časť 2 Pravidlá na zlepšenie bezpečnosti existujúcich pohyblivých schodov a pohyblivých chodníkov - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 115-2: 2010
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky
Keywords: normy