STN EN 61243-3: 2011 (35 9724), Práce pod napätím. Skúšačky napätia Časť 3 Skúšačky dvojpólového typu na nízke napätie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61243-3: 2010