STN EN 61243-3: 2011 (35 9724), Práce pod napätím. Skúšačky napätia Časť 3 Skúšačky dvojpólového typu na nízke napätie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61243-3: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 61243-3 z decembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 61243-3 z decembra 2001 sa môže s touto normou používať do 1. 5. 2013
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Keywords: normy