STN EN 61231: 2011 (36 0100), Sústava medzinárodného kódového označenia svetelných zdrojov (ILCOS). - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61231: 2010