STN EN 60745-2-2: 2011 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-2 Osobitné požiadavky na skrutkovače a príklepové skrutkovače - Vámošiové, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-2: 2010