STN EN 60745-2-6: 2011 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-4 Osobitné požiadavky na kladivá - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-6: 2010