STN EN 60745-2-11: 2011 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-11 Osobitné požiadavky na píly s priamočiarym vratným pohybom pílového listu (lupienkové a šabľové píly) - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-11: 2010