STN EN 60745-2-11: 2011 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-11 Osobitné požiadavky na píly s priamočiarym vratným pohybom pílového listu (lupienkové a šabľové píly) - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-11: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 60745-2-11 zo septembra 2004 v celom rozsahu. STN EN 60745-2-11 zo septembra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 2. 2013
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Norma je nahradená normou STN EN 62841-2-11 z februára 2017 v celom rozsahu. Používať sa môže do 23. 12. 2019
Keywords: normy