STN EN 60601-1-6: 2011 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 1-6 Všeobecné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti. Pridružená norma: Použiteľnosť - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-1-6: 2010