STN EN 60601-1-6: 2011 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 1-6 Všeobecné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti. Pridružená norma: Použiteľnosť - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-1-6: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 60601-1-6 z apríla 2008 v celom rozsahu. STN EN 60601-1-6 z apríla 2008 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 4. 2013
Spracovateľ: Anton Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Keywords: normy