STN EN 60601-2-28: 2011 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti röntgenových žiaričov na lekársku diagnostiku - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-28: 2010