STN EN ISO 5983-1: 2011 (46 7015), Krmivá pre zvieratá. Stanovenie obsahu dusíka a výpočet približného obsahu bielkovín Časť 1 Kjeldahlova metóda (ISO 5983-1: 2005) - Polák, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5983-1: 2005 vrátane opravy EN ISO 5983-1: 2005/AC: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu EN ISO 5983-1 z novembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Polák. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy