STN EN 408: 2011 (49 1534), Drevené konštrukcie. Konštrukčné drevo a lepené lamelové drevo. Stanovenie niektorých fyzikálnych a mechanických vlastností. - Kaššová, Jarmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 408: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 408 z marca 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jarmila Kaššová. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 408 + A1 z apríla 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy