STN EN 131-2: 2011 (49 3801), Rebríky Časť 2 Požiadavky, skúšanie, označovanie - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 131-2: 2010