STN EN 131-2: 2011 (49 3801), Rebríky Časť 2 Požiadavky, skúšanie, označovanie - Šúriková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 131-2: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 131-2 + AC z decembra 1997 v celom rozsahu. STN EN 131-2 + AC z decembra 1997 sa môže súbežne s touto normou používať do 30. 6. 2011
Spracovateľ: Anna Šúriková. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy