STN ISO 3783: 2011 (50 0368), Papier a lepenka. Určenie odolnosti proti vytrhávaniu. Metóda so vzrástajúcou rýchlosťou s použitím prístroja typu IGT (elektrický model). - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 3783: 2006
Táto norma nahrádza STN 50 0368 z 21. 3. 1990 v celom rozsahu
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy