STN EN ISO 6887-5: 2011 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 5 Špecifické pokyny na úpravu mlieka a mliečnych výrobkov (ISO 6887-5: 2010) - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 6887-5: 2010