STN EN ISO 6887-5: 2011 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 5 Špecifické pokyny na úpravu mlieka a mliečnych výrobkov (ISO 6887-5: 2010) - Kaclíková, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 6887-5: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 8261 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy