STN EN ISO 6887-5: 2011 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 5 Špecifické pokyny na úpravu mlieka a mliečnych výrobkov (ISO 6887-5: 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 6887-5: 2010
Uložené v:
| Ďalší autori: | |
|---|---|
| Médium: | Norma |
| Jazyk: | Slovak English |
| Vydané: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2011.
|
| Témy: | |
| Fyzický popis: |
16 s. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!