STN ISO 3400 + Amd 1: 2011 (56 9568), Cigarety. Stanovenie alkaloidov v kondenzáte dymu. Spektrometrická metóda (obsahuje zmenu Amd 1: 2009). - Priecelová, Klára (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 3400: 1997 vrátane zmeny ISO 3400: 1997/Amd 1: 2009