STN ISO 22634: 2011 (56 9576), Cigarety. Stanovenie benzo[a]pyrénu v hlavnom prúde dymu cigarety. Metóda plynovej chromatografie/hmotnostná spektrometria. - Priecelová, Klára (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 22634: 2008