STN EN ISO 707: 2011 (57 0003), Mlieko a mliečné výrobky. Návod na odber vzoriek (ISO 707: 2008). - Murárová, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 707: 2008