STN EN ISO 707: 2011 (57 0003), Mlieko a mliečné výrobky. Návod na odber vzoriek (ISO 707: 2008). - Murárová, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 707: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 707 z februára 2009, ktorá od 1. 2. 2009 nahradila STN EN ISO 707 z júla 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Murárová. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy