STN EN 13245-1: 2011 (64 3229), Plasty. Profily z nemäkčeného polyvinylchloridu (PVC-U) na stavebné použitie Časť 1 Označovanie PVC-U profilov - Ševcová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13245-1: 2010