STN EN 13245-1: 2011 (64 3229), Plasty. Profily z nemäkčeného polyvinylchloridu (PVC-U) na stavebné použitie Časť 1 Označovanie PVC-U profilov - Ševcová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13245-1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 13245-1 z apríla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jana Ševcová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy