STN EN 12350-8: 2011 (73 1312), Skúšanie čerstvého betónu : Časť 8 Samozhutnineľný betón. Skúška rozliatím kužeľa - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12350-8: 2010